Ідентифікація електромагнітної та електромеханічної постійних часу електропривода з двигуном постійного струму незалежного збудження - Бешта, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведені формули для ідентифікації електромагнітної і електромеханічної постійних часу електропривода постійного струму з двигуном незалежного збудження при живленні напругою без полігармонічних складових за допомогою автоматизованого комплексу, що містить ЕОМ для керування та аналізу даних. Formulas for identification of electromagnetic and electromechanical time constants of the electric drive with DC machine of separate excitation at supply voltage without polyharmonious components using of the automated complex which has the computer for control and data analysis has been proposed.