Архітектурне удосконаленняшкільних будівель з врахуванням енергозаощаджування - Шулдан, Л. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Висвітлено питання удосконалення шкільних будівель і комплексів з враху- ванням енергозаощаджування. В результаті узагальнення світового і вітчизняного досвіду проектування і будівництва навчальних закладів визначено перелік заходів архітектурного енергозаощаджування, проведено їхню класифікацію. The article deals with the issues of school buildings and complexes perfection with the regard for energy conservation. Summarising of the world and native experience in the designing and construction of school buildings allowed to determine means of architectural energy conservation and to suggest their classification.