Визначення доцільності каскадного під'єднання котлоагрегатів - Юркевич, Ю. С.; Ярослав, В. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Виконано техніко-економічне обгрунтування каскадного під’єднання котлоагрегатів на прикладі водогрійної котельні потужністю від 1 до 4 МВт. Визначено термін окупності каскадного під’єднання жаротрубних котлоагрегатів марки КВС. In this article technical and economical basement of cascad boilers unite on example hot water boiler room by power 1- 4 MWt is carried out. Simple pay back time value of cascad unite hot pipe boilers KVS has been determined.