Податковий аудит у системі державного контролю України - Васькович, І. М.; Баран, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто проблему значення податкового аудиту у системі державного контролю. Велику увагу приділено питанням організації проведення перевірок. За організаційно-правовим статусом виділено чотири види перевірок, а також розглянуто передумови щодо їх проведення. The problem of tax auditing role in a system of stat control is rosen. Great attention is paid to the questions of organizing the examination carryinq out. Four kinds of examinations are distinguished according to organizational and legal status. Prerequisites conntcted with their conducting are also considered.
Tax auditing in a state control systeem of Ukraine
Keywords: податковий аудит; камеральна перевірка; документальна перевірка; фактична перевірка; зустрічна перевірка; tax auditing; audit; actual audit; counter audit