Термоактивовані релаксаційні процеси у хромелі після пластичної деформації - Прохоренко, С. В.; Прохоренко, В. Я.; Талан, С. В. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2020)
Проведені експерименти з акустичної емісії хромелю дали змогу встановити оптимальну межу пластичної деформації під час виготовлення термоелектродів.
Keywords: 620.179 (035)