Методологічні основи дослідження міської ідентичності та її об’єктів-символів - Черкес, Б. С.; Юрик, Я. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено проблему збереження міської ідентичності та значення об’єктів-символів ідентичності для з’ясування їх місця в пам ’яткоохоронній роботі. Researched in the article the problem of maintaining local identity and meaning of objects and symbols of identity to determine their place in the monuments conservation work.
Keywords: ідентичність; міська ідентичність; об’ єкти культурної спадщини; Львів; метод ідентифікації з об’єктами культурної спадщини; identity; urban identity; cultural heritage objects; Lviv; method of identification of objects of cultural heritage