Індивідуальне прогнозування надійності при квазідетермінованих процесах зміни параметрів - Кіселичник, Мирослав (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
В статті проаналізовано квазідерміновані процеси зміни параметрів та запропоновано прогнозування надійності на основі індивідуального підходу. At the paper the quasidetermanistical proceses of parameters variation were analyzed and and reliability prediction on individual approach was proposed.