Схеми моделювання систем електронної контент-комерції - Висоцька, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано основні проблеми електронної комерції та функціональних сервісів керування контентом. Запропоновано методи виршення цих проблем. In the given article main problems of electronically commercial and content management interoperability services are analyzed. New methods for solution of discussed problems are proposed.
Keywords: контент; функціональні сервіси керування контентом; content; content management interoperability services