Фінансове забезпечення процесів резервування ризиків енергоресурсів машинобудівних підприємств - Матвіїшин, В. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Запропоновані підходи до використання методу резервування у зниженні рівня ризиків енергоресурсів машинобудівного підприємства. Окреслено особливості фінансового забезпечення процесів створення запасів та резервів у економічному середовищі з різним рівнем ризиків енергоресурсів машинобудівного підприємства.