Пріоритетні напрями розвитку територій з урахуванням туристичного потенціалу на прикладі Карпатського регіону - Романюк, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено перспективні напрями розвитку Карпатського регіону, враховуючи його ресурсний потенціал. Запропоновано структуровану модель факторів впливу на розв’язання цієї задачі. Исследованы перспективные направления развития Карпатского региона с учетом его ресурсного потенциала. Предложено структурированную модель факторов влияния на решение этой задачи. The priority directions of the development of the territory is considered in the article. A structured model of factors influencing the decision of solving this problem is proposed in the paper.
Приоритетные направления развития территорий с учетом туристического потенциала на примере Карпатского региона
Priority directions of the development of the territory taking into account tourist potential on the example of the Carpathian region
Keywords: розвиток територій; Карпатський регіон; планування розвитку територій