Тонкі плівки CUIN(S,SE2) та їх властивості - Шаповал, П. Й.; Кусьнеж, В. В.; Ятчишин, Й. Й.; Ільчук, Г. А.; Гумінілович, Р. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Методом хімічного осадження з водного розчину одержано тонкі плівки CuIn(S,Se2). Встановлено елементний склад, морфологію поверхні та оптичні властивості отриманих покриттів. The CuIn(S,Se2) thin films were obtained from aqueous solutions by chemical deposition. The composition, surface morphology and optical properties of obtained coatings were studied.
Keywords: тонкі плівки; CuIn(S,Se2); хімічне осадження; thin films; chemical deposition