Модифікація методу розподілу частотного ресурсу в умовах конверсії радіочастотного спектрa - Коляденко, Ю. Ю.; Токар, Л. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто один зі шляхів розв’язання задачі електромагнітної сумісності (ЕМС) – метод частотного планування за допомогою мінімізації кількості частотних каналів, що використовуються, для виконання умов забезпечення ЕМС. One of paths of decision of task of electromagnetic compatibility (EMC) is considered in the article – method of the frequency planning by minimization of amount of the used frequency channels for implementation of terms of the EMC providing.