Лексема ХАТА: літературна vs сленгова - Лебеденко, Юлія; Таран, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
The author of the article traces the semantic development of lexeme хата in Standart language and Sub-standart (general slang), its semantic parallels with the word хаза.
Keywords: загальний сленг; літературна мова; сленгізм; арготизм; лексико-семантичний варіант (ЛСВ)