Врахування критерію поверненості при систематизації залучених коштів підприємства - Задерецька, Р. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
У тезах розглянуто основні теоретичні підходи до визначення економічної суті поняття «залучені кошти». Сформульовано основні підходи до залучених коштів в економічній літературі. Виокремлено склад залучених коштів на підприємстві Annotation. In the thesis are considered basic theoretical approaches of the “funds involving” determination. The basic approaches of the funds involving are formulated. In the article are pick out composition of the funds involving on an enterprise.
Keywords: Ключові слова: фінансові ресурси, залучені кошти, позикові кошти.Keywords: finance resources, involving funds, loans.