Використання електронного освітнього відеоресурсу для вивчення систем комп’ютерної математики - Глинський, Ярослав; Ряжська, Вікторія; Hlynsky, Yaroslav; Riazhska, Viktoriia (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Описано створений і апробований авторами відеоресурс “Основи комп’ютерної математики з Microsoft Mathematics”, який дає змогу створити відповідну тему у робочій навчальній програмі дисципліни “Вища математика” і реалізувати її. Розглянуто можливості, особливості і недоліки програми Microsoft Mathematics 4.0, а також методику використання відеозасобу у навчальному процесі.

The created and tested by the authors educational video resource “Fundamentals of Computer Mathematics within Microsoft Mathematics Program” which gives an opportunity to develop a corresponding topic in the “Higher Mathematics” curriculum and implement it is observed. Features and drawbacks of the Microsoft Mathematics 4.0 program, as well as the method of using the video in the educational process are considered.
The usage of electronic educational video-resource for computer mathematics systems study
Keywords: електронний освітній відеоресурс; системи комп’ютерної математики; відеоурок; Microsoft Mathematics 4.0; electronic educational video resource; computer mathematics systems; video tutorial; Microsoft Mathematics 4.0; 378.147.88