Активні методи виявлення ботнет-мереж - Погребенник, В. Д.; Хромчак, П. Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Підсумовано та описано групи активних методів виявлення ботнет-мереж. Наведено основні недоліки та переваги роботи кожного з них. Groups of active techniques of botnet detection mechanisms are described and summarized. The main advantages and disadvantages of each of them are discussed.