Теоретико-ігрова модель розподілу податкової ставки залежно від ціни та кількості продукції чи послуги - Зіньчук, А. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
На основі теорії безмежних антагоністичних ігор розроблена економіко-матема- тична модель оцінки впливу податкового навантаження на фінансово-господарську діяльність підприємств залежно від ціни на продукцію чи послугу. Проаналізовано розподіл податкової ставки на основі даних про обсяги виробництва та ціни окремих видів продукції ВАТ “Іскра”. At the basis of boundless antagonistic game theory there are developed economic- mathematical model of estimation of influence of tax loading on the financial-economic activity of enterprises, depending on the price of products or services. The division of tax rate is analised on the products of state enterprise of ISC “Iskra”.
Keywords: теорія ігор; сукупна податкова ставка; ціна; обсяг виробництва; виробничі потужності; дохід; game theory; combined tax rate; price; production volume; productions capacities; income