Достовірність передачі інформації в системі сигналізації SS7 - Обельовська, К. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Проаналізовано помилки, що не виявляються в підсистемі передачі повідомлень рівня 2 системи сигналізації SS7. Запропоновано спосіб зменшення їх кількості в два рази.

The SS7 signaling system level 2 message transfer part undetected error analysis was carried out The technique to reduce their amount twice is proposed.
Keywords: 681.324