Анатолій Григорович Загородній - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У виданні відображено основні етапи життя, наукову, науково-організаційну, педагогічну діяльність кандидата економічних наук, професора Анатолія Григоровича Загороднього. Покажчик містить інформацію про науковий доробок вченого. Для наукових працівників, інженерів, істориків науки, аспірантів, студентів.
Keywords: Загородній; Національний університет "Львівська політехніка"; Науково-технічна бібліотека; Біобібліографія вчених Львівської політехніки; біобібліографічний покажчик