Вимоги до сучасних електронних навчальних видань і можливості їх реалізації у середовищі Adobe Captivate - Анохін, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено вимоги до сучасних електронних навчальних видань (ЕНВ). Класифіковано типи навчальних матеріалів в електронних навчальних виданнях. Наведено рекомендації із створення ЕНВ, які автор використав для розроблення навчально-методичного комплексу за допомогою середовища Adobe Captivate. There are the requirements for modern electronic training edition (ETE) in the work. There is the classification of types of ETE training materials in the work. The recommendations for the creation of ETE were performed, which the author has embodied to training method complex by means of Adobe Captivate environment.
Keywords: електронні навчальні ресурси; інтерактивність; адаптивність викладу; Adobe Captivate; electronic learning resources; interactive; adaptive presentation; Adobe Captivate