Узгодження інноваційних та адаптивних змін організаційної системи управління підприємства - Новаківський, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Визначено характерні перспективні риси сучасних підприємств, орієнтованих на адаптивні й інноваційні зміни. На основі аналізу виділено підходи, спрямовані на адаптивні та інноваційні зміни організаційної системи управління підприємством. Запропоновано двовимірну біфуркаційну модель управління інноваційними та адаптивними змінами підприємств. In-process certainly the personal perspective touches of modern enterprises of oriented are to the adaptation and innovative changes. On the basis of analysis a number of approaches, directed on the adaptation and innovative changes of organizational control the system by an enterprise is selected. A twodimension bifurcation case the innovative and adaptation changes of enterprises frame is in-process offered.
Keywords: організаційна система управління підприємства; адаптація; інновації; інформаційне суспільство; двовимірна біфуркаційна модель; organizational control the system enterprise; adaptation; innovations; informative society; two-dimension bifurcation model