Розроблення режимів формування захисного двошарового склопокриття - Кузнецова, М. Я.; Соляк, Д. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розроблено режими формування корозійностійких покриттів на сталевих поверхнях з використанням розчинової технології. Встановлено основні чинники впливу на формування якісного двошарового скляного покриття. The operating condition of corrosion-resisting covers on steel surfaces formation with solution technology technology usage is developed. If was determined the main factors of effect on quality two-layer glass cover formation.
Keywords: склопокриття; розчинова технологія; режими формування; glass cover; solution technology; formation operating conditions