Процес формування конкурентної стратегії на прикладі видавництва «Підручники & посібники» - Шпилик, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
У боротьбі за ринки і на ринках важливе значення мають базові конкурентні стратегії – стратегії, що обумовлюють поведінку на ринку, використання суб’єктами бізнесу своїх переваг у боротьбі за здобуття, утримання, розширення ринкових позицій. Зроблено спробу сформувати комплекс конкурентних стратегій на прикладі видавничого підприємства. In fight for the market and on the marked a base competitive strategies have great importance – a strategies, which condition the behaviour on the market, use by the subjects of business their own advantage in fight for reception, deduction, expansion of market positions. In article is made attempt to form the complex competitive strategy on example of the publishing enterprise.