Бариґа, А.Полєць, Б.Ковальська, М.Чаповська, Р.2017-01-262017-01-262012Вплив хімічних речовин, що використовуються в технології виробництва цукру, на якість цукру, меляси, та жому і на біологічне очищення стічних вод / А. Бариґа, Б. Полєць, М. Ковальська, Р. Чаповська // Захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування : збірник матеріалів 2-го Міжнародного конгресу (Львів, 19–22 вересня 2012 року) / Львівська облдержадміністрація, Національний університет "Львівська політехніка", Західний науковий центр НАН України і МОН молоді та спорту України, Всеукраїнська екологічна ліга. – Львів, 2012. – С. 54.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/35229uaВплив хімічних речовин, що використовуються в технології виробництва цукру, на якість цукру, меляси, та жому і на біологічне очищення стічних водEffect of chemicals used during the production of sugar on quality of sugar, molasses, bagasse and on biological wastewater treatmentArticle