Підбір кадрів і банкрутство українських підприємств - Гнатів, Ольга (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
У статті розглядається механізм підбору кадрів на українських підприємствах. Невдалий механізм підбору фахівців та низький рівень організації праці, що включає і погану психологічну атмосферу на підприємстві, незацікавленість працівників в результатах їх діяльності, часто стають причиною погіршення становища підприємства.
Keywords: конкуренція; технологія; кадри; фінансове забезпечення соціального захисту; інвестори