Алгоритми формування оптимальної траєкторії руху робочого інструменту у верстатах з ЧПК - Сегеда, Володимир (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Description main pyrography principles using CNC machine and algorithms which use in this process
Keywords: художнє випалювання по дереву; верстати з ЧПК; алгоритми; траєкторія