Програмні засоби опрацювання вхідної документації загального відділу Жидачівської районної ради - Колодницька, Христина; Сєров, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
This paper considers the current problem of incoming documentation processing and managing in the regional council department. Existing workflow software is considered and confered.
Keywords: інформатизація; програмні засоби; електронні документи; автоматизація опрацювання; документообіг