Взаємодія 2,3-дихлор-1,4-нафтохінону з аміносульфокислотами - Комаровська-Порохнявець, О. З.; Миколів, О. Б.; Платонов, М. О.; Сабат, С. І.; Марінцова, Н. Г.; Мусянович, Р. Я.; Новіков, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розроблено метод одержання водорозчинних аміносульфовмісних 1,4-нафтохінонів, які є перспективними сполуками для біологічних досліджень і зручними синтонами для подальших синтезів. The method of obtaining of water solute aminosulfonic derivatives of 1,4- naphthoquinones has been developed. These substances are perspective compounds for biological researches and they are convenient synthones for further transformations.