Особливості інституту процесуальної співучасті в адміністративному судочинстві України - Сало, Андрій; Salo, Andrej; Сало, Андрей (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Визначено поняття процесуальної співучасті. Розкрито ознаки та види процесуальної співучасті в адміністративному судочинстві. Розглянуто особливості інституту процесуальної співучасті у зарубіжних країнах. Запропоновано доповнення до Кодексу адміністративного судочинства України.

The article defines the concept of procedural complicity. Reveals the characteristics and types of procedural complicity in administrative proceedings. The peculiarities of the Institute of procedural complicity in foreign countries. Proposed amendments to the Code of administrative procedure of Ukraine.

Определено понятие процессуального соучастия. Раскрыты признаки и виды процессуального соучастия в административном судопроизводстве. Рассмотрены особенности института процессуального соучастия у зарубежных странах. Предложены дополнения у Кодекс административного судопроизводства Украины.
Features of institute of the procedural complicity in administrative proceedings of Ukraine
Особенности института процессуального соучастия в административном судопроизводстве Украины
Keywords: процесуальна співучасть; співпозивач; співвідповідач; адміністративне судочинство; procedural complicity; a co-plaintiff; co-defendant; administrative proceedings; процессуальное соучастие; соистец; соответчик; административное судопроизводство; 342.9