Кінематичні параметри ізотермічного струменя, сформованого джерельним панельним двокамерним повітророзподільником з горизонтально-поличковими вирівнювачами тиску - Жуковський, С. С.; Клименко, Г. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Визначено горизонтально і вертикально площинні параметри, а саме: ізотахи відносних швидкостей та коефіцієнт зміни осьової швидкості (кінематичну характеристику) ізотермічного потоку (струменя), сформованого моделлю джерельного панельного двокамерного повітророзподільника з чотирма горизонтально-поличковими вирівнювачами тиску оптимальної відносної довжини. Horizontal and vertical surface parameters are determined, namely izotakhs of sizeless velocity and coefficient of axial velocity change (kinematic characteristics ) of isothermal air flow, that is created by model of source panel two-cambers air distribution device with 4 horizontal shelf pressure equalizers of optimal sizeless leught.
Keywords: відносна швидкість; осьова швидкість; панельний двокамерний повітророзподільник; sizeless velocity; axial velocity; panel two-cambers air distribution