Аналіз мамограм багаторівневим перетворенням вигляду інформації - Палаш, Світлана (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
The article examines the use of automated systems of the multilevel transformation of information in medicine, problems in developing technologies for monitoring cancer.
Keywords: діагностування; багаторівневе перетворення; мамограма; технології моніторингу