XVІІІ Міжнародна науково-технічна конференція “Геофорум 2013” - Тревого, І. С.; Савчук, С.; Глотов, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Подано огляд сучасного стану та перспективи розвитку геодезичних, картографічних та кадастрових робіт в Україні за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції “ Геофорум 2013”, що відбулася 24–26 квітня 2013 р. у Львові–Яворові. Представлен обзор современного состояния и перспективы развития геодезических, картографических и кадастровых работ в Украине по материалам Международной научно-технической конференции “Геофорум 2013”, состоявшейся 24–26 апреля 2013 г. во Львове–Яворове. The review of current state and prospects of develop-ment of surveying, mapping and cadastral work in Ukraine according to the International scienti fi c conference “Geoforum 2013”, held April 24–26, 2013 in Lviv–Yavoriv.
XVIІІ Международная научно-техническая конференция “ Геофорум 2013”
XVIІІ International Scientifi c Conference “Geoforum 2013”
Keywords: конференція; геодезичні; картографічні та кадастрові роботи