Математична модель ініційованої олігопероксидом коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9 - Курташ, Ю. А.; Субтельний, Р. О.; Гаргай, Х. І.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Наведено результати досліджень коолігомеризацієї суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9 піролізу дизельного пального в присутності олігопероксиду. Встановлено основні закономірності, побудовано математичну модель, вибрано оптимальні умови процесу коолігомеризації. The results of investigation of synthesis of cooligomers by fraction C9 oligomerization in the presence of oligoperoxde initiators are presented. The major patterns of the process have been investigated, the mathematical model have been created and optimal conditions of cooligomerization process have been selected.
Keywords: результати; основні закономірності; results; been investigated