Методи та алгоритми паралельно-вертикального обчислення сум парних добутків для НВІС-структур - Демида, Б.; Цмоць, І.; Скорохода, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано та вдосконалено НВІС-орієнтовані методи та алгоритми паралельно-вертикального обчислення сум парних добутків. Показано, що вони ґрунтуються на елементарних арифметичних операціях і є однорідними та регулярними, забезпечують мінімізацію кількості виводів інтерфейсу та апаратні витрати. VLSI-oriented methods and algorithms of parallel-vertical calculations of even products sums have been analyzed and improved. It was shown that they are based on basic mathematic operations and they are uniform and regular and provide minimization of interface outputs number and hardware overheads.
Keywords: паралельно-вертикальний метод; НВІС-технологія; сума парних добутків; розпаралелення; parallel-vertical method; VLSI-technology; even products sum; paralleling