Лекції з фізики в LMS Moodle - Подласов, Сергій; Матвійчук, Олексій; Бригінець, Валентин (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
В роботі представлена структура подання теоретичного матеріалу для самостійної роботи студентів в елементі діяльності «Урок» системи підтримки навчального процесу Moodle та складнощі, які виникають при цьому. The paper shows the structure of theoretical material for students' independent work in the element in the element "Lesson" of LMS Moodle and the difficulties that arise in this case.
Keywords: самостійна робота студентів; лекція з фізики; Moodle; students’ independent work; lecture in physics; Moodle