Складні випадки вживання комп’ютерних термінів у родовому відмінку 2-ої відміни чоловічого роду - Ментинська, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Статтю присвячено проблемам сучасної української термінології, зокрема розглянyто вживання закінчень родового відмінка в комп’ютерних термінах ІІ відміни чоловічого роду. Особливу увагу звернено на використання терміноодиниці макрос, щодо якої є сумніви у виборі флексії. The article deals with tre problems of the modern Ukrainian terminology, including the issue of genitive case flexions in computer terms of tre second-declension masculines using. Specific attention is paid to the use of terminological unit macro, where there are doubts in the choice of flexion.
Keywords: українська мова; термінологія; комп’ютерна морфологія; орфографія; родовий відмінок; Ukrainian language; terminology; computer morphology; ortography; genetive case