Злиття та поглинання підприємств: причини та наслідки - Глинська, Г. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто український та зарубіжний досвід злиття підприємств. Проаналізовано основні причини реорганізації підприємств та наслідки їх злиття. Описано синергічний ефект від об’єднання підприємств.

The Ukrainian and foreign experiences of the enterprise merging process are reviewed. The basic reasons of the enterprises reorganization and consequences of merging process have been analyzed. The synergetic effect from the union of the corporation is given.
Keywords: 334.758