Комп’ютерний аналіз економіко-математичних моделей - Кучма, М. І.; Гаталевич, А. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Досліджено післяоптимізаційний процес економіко-математичної моделі за допомогою надбудови “Пошук розв’язку” для електронної таблиці EXCEL. Здійснено комп’ютерний аналіз моделей, що дає можливість отримувати широкий спектр динамічної інформації про визначений оптимальний план і стійкість тіньових цін. The postoptimizing process of economic and mathematical model with the help of sub¬program “Search for solution” of electronic table EXCEL has been researched. The computer analysis of models giving the opportunity to get a wide spectrum of dynamic information about the definite optima plan and stability of shadow price has been made.