Окреслення Абсолюту згідно із енергоінформаційною конфепцією будови Реальності - Підкамінь, Леонід (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
У статті наведені окремі елементи наукових гіпотез стосовно окреслення поняття Абсолюту в сучасному просторі та часі існування людської цивілізації. На основі теорії Фізичного Вакууму і Торсійних полів описуються можливі закономірності та механізми проявів Абсолюту при створенні та розвитку даної Реальності, а також висновується місце та роль людини в ній. The paper presents certain elements of scientific hypothesis of the Absolute definition within space and time of human civilization existence. Basing upon the theory of Physical vacuum and Torsion fields there are described possible regularities and mechanisms manifestation of the Absolute while creating and developing the actual Reality, a conclusion regarding the role and place of Human being is made.
The definition of Absolute in the context of Reality’s energy information conception
Keywords: абсолют; енергоінформація; реальність; структура; absolute; energy information; reality; structure