Аналіз методів спрощення полігональних моделей 3D-об’єктів - Матвейчук, Т. А.; Лисак, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано основні ітераційні алгоритми спрощення 3D-полігональних моделей об’єктів з метою скорочення об’єму даних, що приводить до підвищення швидкості процесів їх передачі та візуалізації. The paper analyzes the basic iterative algorithms simplify 3D polygonal models of objects in order to reduce the amount of data which leads to increased speed processes of transmission and visualization.
Keywords: алгоритм; полігон; візуалізація; algorithm; polygon; rendering