Експериментальні дослідження міцності ефективних фундаментних бетонних блоків при різних схемах завантаження - Мельник, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Описано конструкцію, методику і результати випробувань на міцність ефективних блоків стін підвалів в умовах, максимально наближених до реальних. Показано особливості їх роботи і можливість використання у практиці будівництва. A construction, method and results of tests, is described on durability of effective blocks of sthenes of basements in the conditions of maximally close to the real. The features of their work and possibility of the use are rotined in practice of building.
Keywords: блоки стін підвалів; випробування на міцність; blocks of sthenes of basements; described on durability