Пристрій компенсації температури вільних кінців первинних термоелектричних перетворювачів - Бойко, Оксана; Готра, Зенон; Готра, Олександра; Костів, Наталія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Запропоновано пристрій компенсації температури вільних кінців термоелектричних перетворювачів з температурозалежним джерелом живлення. Предложено устройство компенсации температуры свободных концов термоэлектрических преобразователей с температурозависимым источником питания. Had offered the device of compensation temperature of the thermoelectric converters free terminals with temperature dependent power source.