Проблеми формування екологічної культури у майбутніх керівників навчальних закладів - Вятчаніна, Людмила Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Аналізуються шляхи формування екологічної культури майбутніх керівників навчальних закладів, доведено, що вимоги екологічної культури мають стати складовою їх світогляду, запорукою порятунку довкілля.