Wpływy wschodnie czy południowe? Z badań nad pochodzeniem buław średniowiecznych na ziemiach polskich - Michalak, Arkadiusz (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
В статті розглядаються питання походження середньовічних булав на території сучасної Польщі. Зроблено висновок про українські, угорські та балтійські впливи на формування цього виду зброї.