Управлінські рішення щодо проблеми забезпечення місцями у дошкільних навчальних закладах - Атамась, Геннадій Олексійович; Баранчук, Зоряна Ростиславівна; Харитонцева, Олена Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядається проблема переповнення груп в дошкільних навчальних закладах на сучасному етапі розвитку суспільства України. Висвітлені причини виникнення даної проблеми в Тернополі, Харкові, Ужгороді, Кам'янець-Подільському та у Львівській області. В тезах запропоновані певні шляхи вирішення проблеми для керівників районних відділів освіти вищезгаданих регіонів.