Дослідження динамічних процесів автоматичного регулятора швидкості барабана лебідки - Каменський, А. В.; Ступницький, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуті динамічні процеси, що відбуваються під час використання пристроїв з автоматичним регулюванням швидкості опускання вантажу. Запропоновано конструктивну схему пристрою, аналізуються її переваги та недоліки, вказані перспективні напрями розвитку. Dynamic processes which take place at the use of devices with the automatic speed adjusting in the lowering of load are examined. Different structural chart over of device is brought, their advantages and failings are analysed, perspective directions of evelopment are specified.
Keywords: динамічні процеси; барабан лебідки