Моделювання і оптимізація інвестиційних ризиків на машинобудівних підприємствах в умовах невизначеності - Глібчук, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено комплексний підхід до оцінювання ризику машинобудівних підприємств в умовах невизначеності за допомогою статичного теоретико-ігрового моделювання, який дає змогу інвестору оптимізувати інвестиційні проекти за визначеними ним самим принципами оптимальності. Розроблено чітку систему методичних положень, придатних та зручних для використання на практиці. In the article the complex going is developed near the estimation of risk of machinebuilding enterprises in the conditions of vagueness by a static game-theoretical design, which allows an investor to optimize investment projects after certain them by principles of optimum. The clear system of methodical positions of suitable is developed and user-friendly in practice.
The modelling and optimization of investment risk on machine-building enterprises under uncertainty
Keywords: ризик; умови невизначеності; теоретико-ігрове моделювання; інвестиційні проекти; принцип оптимальності; система методичних положень; risk; conditions of uncertainty; theory-game modelling; investment projects; principle of optimality; the system of methodical positions