Тенденції розвитку банківських споруд у Львові з другої половини ХІХ ст. - Шульга, О. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
В стислій формі розглянуто розвиток банківських споруд в різні історичні періоди, починаючи з другої половини ХІХ ст. до нашого часу. Показано зв’язок між розвитком економіки держави, чинними нормами законодавства і права та формуванням мережі банківських споруд.