Особливості температурних залежностей магнітних властивостей аморфного сплаву на основі кобальту - Понеділок, Г. В.; Борисюк, А. К. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Виконано магнітний фазовий аналіз сплаву Co77Si11,5B11,5 в аморфному стані та після відпалювання за температур 673 К, 773 К, 823 К, 1040 К. Визначено температури магнітного перетворення сплаву в аморфному та кристалічному станах, температурні інтервали процесів кристалізації.
Keywords: аморфні металеві сплави; намагніченість насичення; температура Кюрі; кристалізація