Історія вивчення укріплень Високого Замку у Львові - Білущак, Тетяна (ПП “Медобори – 2006”, 2012)
Важливим джерелом історії Львова є збереженні до наших часів пам’ятки колишніх фортифікацій, тому актуальність теми полягає у вивченні документних джерел стосовно укріплень середньовічного Львова та у зібранні археологічних досліджень оборонних укріплень міста, які внесуть доповнення в історіографію.
Keywords: Високий замок; система міських фортифікацій; археологічні дослідження; інвентарі; О. Чоловський